Tarieven en behandeling

Behandeling: op afspraak

Duur:  60 – 75 minuten

U wordt verzocht om makkelijk zittende kleding te dragen en een eigen handdoek mee te nemen. Drink veel water de eerste twee dagen na de behandeling om zoveel mogelijk de vrijkomende afvalstoffen te kunnen afvoeren.
De tijdsruimte tussen behandelingen is vaak 2 tot 3 weken, zodat het lichaam de tijd heeft om zich aan te passen en opnieuw te balanceren. Gemiddeld wordt uitgegaan van 3 tot 6 behandelingen. Na de eerste 3 behandelingen wordt samen geevalueerd.

COVID-19 MAATREGELEN: Ik verzoek u een eigen 1-persoons hoeslaken, 2 badhanddoeken en een waterflesje mee te nemen. Behandelingen vinden plaats met in achtenneming van de instructies van het RIVM. Vooraf ontvangt u nadere informatie hierover.

Tarief:  € 65
(Intake van 30 minuten is gratis)

Bent u verhinderd? Indien u verhinderd bent, wordt u verzocht de behandeling uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen per email of telefonisch. Gebeurt dat niet, dan ben ik genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Betaling:

Na afloop van de behandeling is het in mijn praktijk gebruikelijk om de rekening direct contant te voldoen.

Zorgverzekeraars:

In uw ziektekostenpolis of bij uw verzekeraar kunt u vooraf nagaan of uw nota voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt. Zie ook: www.cranio-sacraal.org onder info voor clienten.

UW PRIVACY
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik als zorgverlener een dossier aanleg met aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde behandelingen. Daarnaast worden uw administratieve gegevens opgenomen. Dit is een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst). In de met u samen af te sluiten behandelovereenkomst treft u informatie aan over welke gegevens worden opgeslagen in het cliëntendossier, het beheer van de gegevens, de personen die toegang hebben tot de gegevens en het inzagerecht.

Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:
• zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens,
• er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens.

Op deze site wordt geen gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken.