Tarieven en vergoeding

Behandeling: op afspraak

Duur:  60 – 75 minuten

U wordt verzocht om makkelijk zittende kleding te dragen en een eigen handdoek mee te nemen. Drink veel water de eerste twee dagen na de behandeling om zoveel mogelijk de vrijkomende afvalstoffen te kunnen afvoeren.
De tijdsruimte tussen behandelingen is vaak 2 tot 3 weken, zodat het lichaam de tijd heeft om zich aan te passen en opnieuw te balanceren. Gemiddeld wordt uitgegaan van 3 tot 6 behandelingen. Na de eerste 3 behandelingen wordt samen geevalueerd.

COVID-19 MAATREGELEN: Ik verzoek u een eigen 1-persoons hoeslaken, 2 badhanddoeken en een waterflesje mee te nemen. Behandelingen vinden plaats met in achtenneming van de instructies van het RIVM. Vooraf ontvangt u nadere informatie hierover.

Tarief:  € 65
(Intake van 30 minuten is gratis)

Bent u verhinderd? Indien u verhinderd bent, wordt u verzocht de behandeling uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen per email of telefonisch. Gebeurt dat niet, dan ben ik genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Betaling:
Na afloop van de behandeling is het in mijn praktijk gebruikelijk om de rekening direct contant of per tikkie te voldoen.

Zorgverzekeraars:
In uw zorgpolis of bij uw zorgverzekeraar kunt u vooraf nagaan of uw nota voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt. Craniosacraal therapie valt onder de aanvullende zorgverzekering als alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Kijk voor meer informatie ook op www.zorgwijzer.nl.

Uw privacy
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. In het kader van de wet op de privacy (AVG) kunt u in het separate kader PRIVACY STATEMENT lezen hoe ik met u gegevens omga. Klik daarvoor op “meer lezen”.

Uw privacy is van groot belang en ik doe mijn uiterste best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:
• zorgvuldig omga met uw gegevens,
• er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens.

Op deze site wordt geen gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken.