Wie ben ik?

Ik heb altijd interesse gehad in de mens als geheel, in het lichaam en de geest. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording vind ik belangrijk in het leven. De mens als geheel – zijn fysiek, emoties, denken en energetisch systeem – heeft mij altijd zeer geboeid. Een holistische benadering past dan ook goed bij mij.

Naast mijn universitaire studie en reguliere werk heb ik diverse opleidingen/cursussen gevolgd, zoals een basisjaar fysiotherapie,  (sport)massage opleiding en een tweejarige basisopleiding Haptonomie α bij de Academie voor Haptonomie te Doorn. Een aantal jaren voerde ik een eigen massagepraktijk in Amsterdam. In 2008 bezocht ik  de open dag van de opleiding voor craniosacraal therapie bij het Uplegder Instituut te Doorn. Het resoneerde enorm bij mij en ik ben direct vol enthousiasme aan de opleiding begonnen. 

Ik voel mij sterk geïnspireerd door deze wijze van werken met mensen, waarbij in de behandelingen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau kan worden gewerkt. Alle kennis van de verschillende opleidingen integreerde hier en het voelde als een soort thuiskomen voor mij.