Wie ben ik?

De mens als geheel – zijn fysiek, emoties, denken en energetisch systeem – heeft mij altijd zeer geboeid. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording vind ik belangrijk in het leven. De holistische benadering van craniosacraal therapie past dan ook goed bij mij.

Naast mijn universitaire studie en reguliere werk heb ik diverse opleidingen/cursussen gevolgd, zoals een basisjaar fysiotherapie, (sport)massage opleiding en een tweejarige basisopleiding Haptonomie α bij de Academie voor Haptonomie te Doorn. Een aantal jaren voerde ik een eigen massagepraktijk in Amsterdam. In 2008 bezocht ik de open dag van de opleiding voor craniosacraal therapie bij het Uplegder Instituut te Doorn. Het resoneerde enorm bij mij en ik ben direct vol enthousiasme aan de opleiding begonnen. In 2011 ben ik gecertificeerd als cranio therapeut en richtte ik CranioConsult op. Intussen volgde ik diverse workshops in viscerale manipulaties van het Barral Instituut en andere workshops bij de Piersman Academie. Ik combineer de cranio technieken voorts met Life coaching.

Ik voel mij sterk geïnspireerd door deze wijze van werken met mensen, waarbij in de behandelingen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau kan worden gewerkt. Alle kennis van de verschillende opleidingen integreerde hier en het voelde als een soort thuiskomen voor mij.

Wetende wat cranio kan brengen, laat ik het jou graag ervaren!

 

KvK 70780641BTW
BTW NL001154517860